Kako i zašto Oleum?

January 18, 2023

Nas dve smo dugogodišnji svedoci i zaljubljenici blagotvornosti prirode, a konzumiramo je i putem eteričnih ulja vrlo često, mnogo godina unazad ogromnom ljubavlju. A zašto? Zato što smo sebi i bližnjima dokazale lepotu i efikasnost korišćenja i biranja eteričnih ulja u različitim potrebama svakodnevnice pa smo poželele da to bogatstvo podelimo sa drugima. Ta ljubav nas je dovela do ideje da stvorimo svoju mirisnu priču koja je imala jedan sjajan put koji i dalje traje. Svakim korakom je taj put sve sigurniji.

Ideja vodilja je bila da predstavimo tematiku aromaterapije  I svoja divna iskustva korišćenja eteričnih ulja kroz svo isksutvo, znanje, a na kraju i autentične i kvalitetne proizvode kojih gotovo da nema na našem tržištu, a da su prirodna opcija. Ta ideja nas je sve vreme održala jer iznad nas ide glas o iskrenosti i volji da stvaramo nešto zdravo, posebno i korisno.

Imale smo ono “zašto i zato” ali ne i ime. Smišljale smo, smišljale i dođosmo do naziva “oleum”, a “oleum” na latinskom znači ulje. Zvučalo je lepo, kratko i elegantno, baš onako kako smo želele. To je bilo to. Idemo dalje. Godinama smo mućkale ulja po potrebi, mirisu…I došle na ideju o njemu – malom roleru velike moći koji nam je bio u svakodnevnoj mirisnoj rutini. O, da, želimo da ga i drugi imaju jer je šteta da nešto tako lepo ne delimo sa drugima.

Ono što nas je potpuno usmerilo i dalo pravac kretanja kroz ideju i realizaciju je i naš primarni proizvod – aromaterapeutski roler. Ta divna, malena, vredna bočica ljubavi iz koje se šire najlepši mirisi čiste prirode, kreirana sa ciljem da bude prva misao za podršku i pomoć svakome od nas kada nam je neophodan mir ili koncentracija i budnost, a na kraju i doza više ljubavi i radosti. Jer, svima nam je sve to gotovo uvek potrebno, zar ne?

Svaki naš roler je temeljen na čistim eteričnim uljima visokog kvaliteta i sigurnog porekla. Svaki od njih je prirodan, siguran i efikasan. Prilagodljiv prilici i potrebi. Može da bude korisna i praktična zamena za parfem, samo što je on brže ispariv i prvobitno je mnogo više od parfema – on je mirisni saveznik i “prva pomoć”.

Naš roler priča našu priču. Otvara ideje. Vodi kroz putovanje koje se zove našim imenom. Kuca na vrata mnogih od vas svakim danima i postaje voljen prijatelj koji širi auru aromaterapije sve šire i jače. Širi glas o tome da prirodu nikada ne zaboravimo, ne potcenimo njenu moć i ljubav koju nam pruža, ma koliko nemali vremena da je osvestimo.

Ali prirodu na naš način možemo vrlo lako svakodnevno da koristimo i uživamo u njoj i njenim blagodetima.

Prelistaj dalje…